Cautare

350 de rezultate pentru "caii liberi" (2.80 secunde)
In plus, proiectul modifica si conditiile de depunere a cererii de acces la o noua procedura de azil si solutiile care pot fi date de instanta de judecata in cazul exercitarii caii de atac.
In cazul caii de acces peste paraul Amaradia, din comuna Melinesti, cele aproape cinci miliarde cheltuite nu au fost suficiente pentru a acoperi intreaga lucrare, alte 700 de milioane fiind necesare pentru continuarea lucrarilor in 2006.
In mama si in mine, este un neam de hoti de cai, care furau caii din Bulgaria si, cu mainile pe coamele a doi cai, traversau Dunarea pana la noi, la Calarasi, comuna Modelu, pe malul Borcei, unde erau niste pesti - somni - legendari, care mancau nou nascutii!
Sacul pentru dejectii, obligatoriu Caii si alti tragatori de carute vor putea fi manati, dar numai daca sunt inzestrati cu dispozitiv de retentie a dejectiilor, doar pana la strazile Nicolae Iorga, Fratii Golesti, Gen.
El a precizat ca proiectul de lege mai prevede electrificarea caii ferate Oradea - Cluj-Napoca, precum si lucrari de modernizare a Aeroportului Oradea.
• Pe 24 mai 2012, la ora 21:30, intr-un loc neprecizat din statul Iowa, trei vecini discutau despre recenta observare a unui glob luminos deasupra caii ferate, la o distanta de nici 25 de metri.
Petersburg), statea pe o banca langa casa din strada Farforovskii nr.70, in dreptul caii ferate Leningrad-Moscova. Cerul era intunecat, acoperit de nori si nu mai era nimeni in preajma.
Caii putere ai masinii isi pot face de cap, gonind fara nici o grija. Treci pe sub un pod, in drum spre Mangalia, si mai apesi o data pedala de acceleratie cu doar o secunda mai inainte de a observa ca in fata ochilor se desfasoara o alta localitate:
Paseau cu greutate, "precum caii", ridicand si lasand in jos picioarele, rigid si cu putere, asa cum fac soldatii in pas de parada.
"Cine poate spune ce alt leagan / Mult deasupra Caii Lactee / Leagana inca Regele Cerului / Intr-o alta zi de Craciun?". Wilkinson considera ca este nevoie de multa prudenta pentru a decide intre aceste doua puncte de vedere.
Proiectele de constructie a conductei petroliere Baku-Tbilisi-Jeihan, a gazoductului Baku-Tbilisi-Erzurum, a caii ferate Baku-Tbilisi-Kars vor juca un rol important pentru dezvoltarea intregii regiuni.
La un moment dat, el si Barbutiu au vazut un obiect zburator venind spre ei, dinspre satul Deveselu, deasupra caii ferate.
Si amintiti-va ca Pamantul este localizat la periferia galaxiei noastre, intr-o mahala a Caii Lactee. Tot el il citeaza pe Stanton Friedman, care scria:
Tocmai aceasta alternanta de stiluri, inaltimi de cornise, piete si scuaruri este cea care confera personalitate Caii Victoriei. Poate de aceea, in mijlocul fronturilor dense ale Budapestei, recentul centru de afaceri ridicat de Buick respecta aliniamentul, inaltimea si registrele vecinatatilor neoclasice, chiar daca este un edificiu high-tech.
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
In seara zilei de vineri, 6 iulie 2018, un turist american, fotograf profesionist, a plecat intr-o excursie de noapte in parcul natural Tre Cime di Lavaredo, din Muntii Dolomiti (in nord-estul Italiei), pe traseul montan care leaga doua cabane langa Auronzo di Cadore (in provincia Belluno), pentru a face fotografii ale apusului de soare, iar mai tarziu ale Caii Lactee.
Eu ce probleme am, am cu caii si cu nesimtitii. Bine caa ne apucaam saa facem acum curaatenie. Dar hai saa facem acum asa, saa fie, dar saa nu fie faacut la santaj.
Ne gandim la investitii de zeci de milioane de euro, probabil din fonduri structurale, pentru reabilitarea caii de rulare, extinderea pistei cu 500 de metri si dotarea cu autobuze pentru transportul pasagerilor", a spus Prioteasa.
Seful taranistilor mai vrea ca, in momentul in care va castiga Primaria, sa uneasca Braila cu Galatiul, sa scape pentru totdeauna de cainii maidanezi, pe care vrea sa-i faca frumosi, numai buni de comercializat in strainatate, sa termine cu caii care misuna prin tot Galatiul facand din acestia salam, dar spune ca va avea grija de multitudinea de oameni ai strazii care pur si simplu mor de foame prin subsoluri.
N-au voie caii, dar au voie carutele? Pe de alta parte, aceeasi HG nr. 1391/2006 mentioneaza la art. 162:
google-analytics.com